KAIP PASIGAMINTI AUSKARŲ LAIKIKLĮ IŠ NUOTRAUKŲ RĖMELIO

Mano papuošalų dėžutėje šeimininkauja amžinas chaosas: pastaruoju metu nešioju tik auskarus, o grandinėlės, žiedai, segės ir pamiršti auskarai vis susiveja į kamuoliuką. O tu būk gudrus kad nori ir juos atskirk vieną nuo kito.

Kuo dažniausiai tai baigiasi?

Tuo pačiu kamuoliuku ir baigiasi.

Kaip daugumai moterų pasivaikščiojimas po parduotuves, taip man laikas praleistas pinterest.com yra savotiška meditacija.  Čia aš ir pravėdinu galvą ir vėl ją pripildau naujų idėjų. Vieną jų pritaikiau tvarkydama savo auskarus. Gal ir jums patiks.

REIKĖS:

  • pastatomo nuotraukų rėmelio
  • medžiagos skiautės (pvz., tiulio)
  • žirklių
  • balto popieriaus lapo

Išsikirpkite reikiamo dydžio tiulio skiautę. Medžiagos turėtų būti tiek, kad užtektų apgaubti rėmelį ir prispausti nugarėle. Jei bus per mažai – lįs lauk krašteliai, jei bus per daug – bus sunku užspausti rėmelio nugarėlę.

Jei jūsų nuotraukų rėmelis viduje tuščias, yra tik stiklas ir iškart už jo matosi nugarėlė, galite įdėti reikiamo dydžio popieriaus lapą.

Įgyvendinti šį projektą jums prireiks tikrai vos kelių minučių. Sudėtingiausia dalis – tinkamas medžiagos įtempimas ir nugarėlės uždarymas. Visa kita – paprasčiau nei paprasta.

Štai ir jūsų nuosavas auskarų laikiklis, kuris gali tapti ne tik praktiška bet ir interjerą papildančia detale. Rinkitės skirtingus rėmelių dydžius, formas, rėmelio ir medžiagos spalvas bei tekstūras.