SMAGIOS DOVANŲ IDĖJOS, JEI VAIKAI EINA SVEIKINTI DRAUGŲ

Nors didžiosios šventės jau nuvilnijo, tačiau prieš akis dar tikrai ne viena smagi proga. O kur dar gimtadieniai ar kiti vaikiški susibėgimai.

Tad ši idėja, tikrai puikiai tiks keliaujant į svečius ar net gimtadienį. Tai ne tik smagi smulkmena, bet ir šmaikštus priedas prie pagrindinės dovanos.

JUMS REIKĖS:

  • terakotinio vazonėlio
  • dažų, teptuko

O dovanėlėms

  • žiedelių formos sausųjų pusryčių ar spalvotų saldainiukų
  • maišelio, į kurį galima būtų sudėti skanumynus
  • mielo kaspinėlio, virvutės
  • popieriaus lapelio palinkėjimui arba atvirutės

Pirmiausia, padirbėkite ties vazonėliu. Galite jį nudažyti viena spalva, marginti įvairiais raštais, simboliais ar net linksmais, jūsų vaikui ar jo draugui patinkančiais, piešinėliais.

Šiuos vazonėlius kaip tik vaikams ruošiau prieš pat Šv. Kalėdas, tad rinkausi baltos ir raudonos spalvos išmargintą šventinį raštą.

Kai vazonėlis jau papuoštas ir paliktas nudžiūti, galima pasirūpinti dovanomis.

Kadangi dovanų pakavimui pritrūko skaidraus dovanų popieriaus, iš stalčiaus išsitraukiau ir šiam reikalui puikiai tiko, kepimo rankovė.

Išsikirpau reikiamo dydžio skaidrų kvadratą, vienur į vidurį pyliau sausų pusryčių, kitur saldainiukų. Surišau į mažą ryšulėlį ir papuošiau kaspinėliu. Galiausiai įtupdžiau į vazonėlį.

Visas šios dovanėlės žavesys slypi užrašuose, pritvirtintuose prie kaspinėlio.

Saldumynus dievinančiam draugui galima padovanoti spurgų sėklų, na o tam, kuris nuolat turi mažą ar didelį rūpestėlįraminančių saldainiukų.